Wordt 'The Conjuring 4' de laatste film in de franchise?

Wordt 'The Conjuring 4' de laatste film in de franchise?

Komt de franchise ten einde? James Wan reageert.

James Wan is momenteel druk bezig met de promotie van zijn nieuwe horror-creatie M3GAN. In een nieuw interview met Collider gaf Wan de indruk dat The Conjuring 4 misschien wel de laatste film wordt in de succesvolle horror-franchise.

Conjuring-universe
Sinds de release van de door Wan geregisseerde The Conjuring uit 2013 zijn er nog eens zeven film uitgekomen in het 'Conjuring-universe'. Twee ervan waren vervolgen op de originele film, verder werden er drie films gemaakt over 'Annabelle' en kwamen de spin-offs The Nun en The Curse of La Llorona uit.

Wan vertelde het volgende aan Collider over de vierde 'Conjuring'-film:

"Ja, we zijn er nu mee bezig. Met de Conjuring-films zijn we erg waardevol over [hen]. En dus willen we gewoon onze tijd nemen om ervoor te zorgen dat we het goed doen en om ervoor te zorgen dat de emotie van de Warren-verhalen die we willen vertellen, en naartoe gaan, en mogelijk afronden, we er gewoon zeker van willen zijn dat het het juiste is, het juiste verhaal dat we vertellen."

Als The Conjuring 4 echt de laatste film wordt in de franchise, betekent dat zeker niet dat er geen nieuwe films uit blijven komen in het grotere universe. Zo komt een vervolg op The Nun dit jaar al uit en liggen nieuwe vervolgen en spin-offs voor de hand.

Eerst dus M3GAN. Als je fan bent van het 'Conjuring-universe', ga je M3GAN waarschijnlijk ook wel leuk vinden. Hieronder bekijk je de trailer.



NieuwsFilm

meest populair