Selena Gomez op vakantie met getrouwd stel Brooklyn Beckham en Nicola Peltz

Selena Gomez op vakantie met getrouwd stel Brooklyn Beckham en Nicola Peltz

"Noem ons een droppel," roept zij geestig.

Selena Gomez is op vakantie in Mexico met Brooklyn Beckham en Nicola Peltz en toont een foto van hun drieën op Instagram.

"Noem ons een droppel," roept zij geestig. Daarmee hint Selena naar het getrouwde koppel, en het feit dat zij er een trio van maakt. Op de foto's liggen zij opgekruld tegen elkaar aan of knuffelen elkaar.



Nieuwjaar
Het is wel gezelliger nieuwjaar vieren zo, voor de superster uit de documentaire My Mind & Me. Afgelopen november zei zij haar bestie vaarwel. Aan hun jarenlange vriendschap kwam onverwachts een eind.

Ook Brooklyn Beckham neemt afstand in een relatie. Hij besloot met zijn vrouw en Selena oud en nieuw door te brengen, in plaats van met zijn familie. Hij doorbreekt daarmee een traditie waar het gezin Beckham moeite mee heeft. Zowel Victoria als David zeggen hem te missen in hun Instagram-berichten.

Vakantie
Maar de drie vrienden hebben het prima naar hun zin zo. Ze huurden een luxe jacht, gingen lekker zwemmen, en pakten veel zon, zee en strand mee. Selena en Nicola brachten overigens al Thanksgiving met elkaar door. Dit nieuwjaarsuitje lijkt een logisch vervolg op hun nieuwe vriendschap. Hieronder staan meer foto's van hun drieën - en hun vriendgroepje.



NieuwsFilm

meest populair