Shakira haalt uit naar ex Gerard Piqué in Instagram-bericht

Shakira haalt uit naar ex Gerard Piqué in Instagram-bericht

Een tijd van genezing breekt aan

Zangeres en stemactrice Shakira haalt voor haar doen uit naar haar ex-man Gerard Piqué.

De stemactrice uit de film Zootropolis zweeg zoveel mogelijk over de echtscheiding. Nu de voogdij geregeld is, vertelt zij hieronder in een nieuwjaarsbericht op Instagram, dat een tijd van genezing aanbreekt.

"Ook al ligt een hart open, dan nog heelt de tijd wonden. Ook al is iemand bedrogen, dan kun je nog anderen vertrouwen."

"Als je te maken krijgt met bedrog, kun je nog je waarde kennen. Want er zijn meer goede mensen op de wereld dan slechte. Er zijn meer empathische mensen dan mensen zonder gevoel."



Echtscheiding
De 45-jarige superster was jaren getrouwd met de 35-jarige voetballer van FC Barcelona. Ze hebben twee zoontjes samen. De voogdij hebben zij laatst ook naar tevredenheid geregeld, waarbij Shakira met hun kinderen weer terug in Miami wil gaan wonen. Gerard blijft waarschijnlijk in Barcelona met zijn nieuwe liefje van 23 jaar oud.

Zij besluit haar bericht met: "Degenen die vertrekken zijn in de minderheid, want de mensen die bij jou blijven zijn in de meerderheid."

"De tranen die wij verspillen zijn niet voor niets. Zij voeden de bodem voor onze nieuwe toekomst. Het maakt ons menselijk, zodat wij van anderen kunnen houden, ook al hebben wij pijn."

Stille kerst
Vorige week plaatste Shakira een prachtige foto van haar en haar kinderen online. Ze heeft een schitterende roofvogel op de arm. Ze vertelde, dat zij met kerst de rust opzocht van de woestijn. De foto staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair