3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

I Know What You Did Last Summer (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jim Gillespie | Cast: Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Anne Heche, e.a. | Te zien op: Prime Video / Viaplay
Vier jonge vrienden rijden per ongeluk een man dood en besluiten zijn lichaam te dumpen. Ze spreken af nooit meer over deze tragische gebeurtenis te spreken. Een jaar later ontvangt een van hen een anoniem briefje met daarop een verontrustende boodschap: iemand weet af van hun daad. Vrij snel daarna beginnen de vrienden achtervolgd te worden door een maniak met een enorme vishaak.



The Grand Budapest Hotel (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Andrien Brody, e.a. | Te zien op: Disney+
Gustave is de flamboyante conciërge van een gerenommeerd hotel. Hij raakt bevriend met piccolo Zero Mustafa, die al snel zijn vertrouweling wordt. Op een dag blijkt Gustave een van de hoofdverdachten te zijn van een moord op een hotelgast. Ook raken de twee betrokken bij de diefstal en opsporing van een belangrijk schilderij en de strijd om een familiefortuin.



Pulp Fiction (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, e.a. | Te zien op: Netflix / SkyShowtime
Een verliefd crimineel stel - Honey Bunny en Pumpkin - overvalt restaurants. De gangsters Jules en Vincent werken voor de machtige Marsellus Wallace. Wanneer de misdaadbaas op reis moet, belooft Vincent met tegenzin en gevaar voor eigen leven een oogje op diens vrouw Mia te houden. Ondertussen werkt de veelbelovende bokser Butch Coolidge zich in de nesten bij Wallace.





Bekijk de afbeeldingLEES OOK
5 topfilms die deze maand op Netflix verschijnen


NieuwsFilm

meest populair