Dochter van Reese Witherspoon brengt nieuwjaarsnacht door op EHBO

Dochter van Reese Witherspoon brengt nieuwjaarsnacht door op EHBO

Schoenen met hakken kunnen onhandig zijn

Ava Philippe, de dochter van Reese Witherspoon, bracht haar nieuwjaarsnacht door op de EHBO van een ziekenhuis in New York. Dat werd een heel ander avondje stappen dan zij gedacht had.

Het 23-jarige model schreef droog op haar Instagram dat zij haar nieuwjaar niet met een luide knal begon. Maar meer met een vervelende plof, waardoor zij naar het ziekenhuis moest.

Ongeluk
Ava Philippe vertelde dat het ongeluk door haar eigen onhandigheid kwam. Zij droeg schoenen met hoge hakken, terwijl zij over een grote plas water sprong. Dat ging niet goed. En dus wachtte zij in de wachtruimte uren op haar beurt.

Gelukkig was een vriendin mee, die heerlijk positief bleef onder alles en voor warme kleding zorgde. Ava Philippe deelde een foto van haarzelf in een stoel. Ze droeg heerlijk comfortabele sokken en kleren, terwijl naast haar twee laarzen wachtten.

Wijs besluit zij op haar Instagram hieronder met: "Ik zal voortaan absoluut liever voor mijn lijf zijn. Ik wens jullie allemaal veel liefs en een goede gezondheid toe."



NieuwsFilm

meest populair