Disney+ komt met 5 Marvel-series in 2023

Disney+ komt met 5 Marvel-series in 2023

Marvel pakt weer groots uit in het nieuwe jaar.

De hoeveelheid aan Marvel-content lijkt in 2023 niet minder te worden. Zo trapt de studio het jaar in februari al af met Ant-Man & The Wasp: Quantumania en zien we later in het jaar ook Guardians of the Galaxy Vol. 3 en The Marvels. Naast deze film verschijnen ook de komende vijf series op Disney+.

Loki seizoen 2
Het eerste seizoen eindigde met de introductie van een versie van de volgende grote schurk van het MCU, namelijk Jonathan Majors als Kang the Conquerer. In Loki speelde hij nog een soort goedaardige versie vergeleken met de Kang die we in Ant-Man & The Wasp: Quantumania en potentieel dus in het tweede seizoen van Loki zullen zien.



Secret Invasion
In Secret Invasion keert Samuel L. Jackson terug als Nick Fury vanwege een invasie van de skrulls. Deze aliens kunnen allerlei vormen aannemen (ook van bekende gezichten zoals Fury zelf in Spider-Man: Far From Home) en hebben schijnbaar de Amerikaanse regering geïnfiltreerd. Het is aan Fury en Talos (Ben Mendelsohn) om de skrulls te stoppen.



Agatha, Ironheart en Echo
Over deze drie series is er qua verhaal vrijwel nog niks bekend en er zijn ook nog geen trailers voor uitgekomen. We kunnen er daardoor van uitgaan dat deze series in het najaar van 2023 uit zullen komen.

Agatha: Coven of Chaos volgt Kathryn Hahn's vijandige personage uit Wandavision. We keren in deze serie dus terug naar Westview. Ironheart volgt het personage Riri Williams die we eerder dit jaar voor het eerst zagen in het MCU. Een overkoepelend thema van de show is technologie tegen magie. Zo speelt Anthony Ramos een magisch-gebaseerd personage genaamd The Hood en gaan er geruchten in de rondte dat Sacha Baron Cohen de duivel Mephisto gaat spelen. Echo gaat over het personage uit Hawkeye. Over deze serie is het minst bekend. We weten alleen dat Charlie Cox en Vincent D'Onofrio terug zullen keren als Daredevil en Kingpin.



NieuwsFilm

meest populair