Zegt Henry Cavill zijn Witcher en Superman vaarwel om stiekem James Bond te kunnen spelen?

Zegt Henry Cavill zijn Witcher en Superman vaarwel om stiekem James Bond te kunnen spelen?

Geen The Witcher, geen Superman. Wel 007?

Afgelopen periode werd duidelijk dat Henry Cavill stopt als Geralt of Rivia in de succesvolle Netflix-serie The Witcher en als Clark Kent / Superman in het DC Universe.

Schuilt hier mogelijk meer achter? Zou hij mogelijk al de nieuwe James Bond zijn?

Kandidaat
De kans dat Cavill de nieuwe 007 wordt is zeker aanwezig. Hij werd op jongere leeftijd al als een serieuze kandidaat gezien, maar de rol ging toen naar de meer ervaren Daniel Craig.

Dus Cavill staat zeker op de radar van Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, de producenten achter de franchise.

Ervaring
De Brit, geboren in Saint Helier, Jersey, is 39 jaar oud en heeft de ideale leeftijd om komende jaren de rol in te gaan vullen.

Cavill de afgelopen jaren ook heel wat ervaring opgebouwd met films als The Man from U.N.C.L.E., Mission: Impossible - Fallout en Enola Holmes.

Aankomende films
In 2023 zit hij in de film Argylle van Matthew Vaughn en hij gaat volgens de IMDb aan de slag met twee films: Guy Ritchie's The Ministry of Ungentlemanly Warfare en Steve Falks The Rosie Project.

Ook zou hij het gezicht moeten worden van de live action Warhammer 40k-franchise en de reboot van Highlander. Over het laatste project hebben we de laatste tijd weinig concreets gehoord.

Bond 26
Voorlopig wordt de tijd genomen om de basis te leggen voor een nieuwe reeks Bond-films. Er is eigenlijk nog niets bekend over Bond 26, anders dan dat de film er vroeg of laat moet komen.

Duidelijk is dat Cavill een topfavoriet is om Craig op te volgen en met eigenlijk alleen Warhammer 40k als potentiële franchise achter zijn naam, zou het zomaar kunnen zijn dat hij en EON het niet zo erg vinden dat hij Geralt en Clark niet meer speelt.



NieuwsFilm

meest populair