Daredevil uit Netflix-serie mogelijk verleden tijd volgens acteur Charlie Cox

Daredevil uit Netflix-serie mogelijk verleden tijd volgens acteur Charlie Cox

De acteur vertelt over de terugkeer van zijn populaire personage in de aangekondigde serie 'Daredevil: Born Again'.

De Daredevil die op dit moment in het Marvel Cinematic Universe te zien is, is mogelijk niet dezelfde Daredevil uit de gelijknamige Netflix-serie. Dat vertelt acteur Charlie Cox in een recent interview met inews.

De Marvel series van Netflix - waaronder Daredevil en Jessica Jones -werden niet geproduceerd door Marvel Studios (van Iron Man en Captain America), maar door een andere tak.

Het was daardoor onzeker of na het stoppen van alle Netflix-series (die inmiddels naar Disney+ zijn verhuisd) de personages nog een toekomst zouden hebben.

Inmiddels is dankzij de terugkeer van Cox en Vincent D'Onofrio (die schurk Wilson Fisk speelt) duidelijk dat het antwoord 'ja' is. De grote vraag is alleen of het om dezelfde versies van de personages gaat.

Terugkeer
Cox en D'Onofrio zullen beiden terugkeren in Daredevil: Born Again, een nieuwe serie die Marvel Studios over de populaire burgerwacht uit New York City aan het maken is. De opnames moeten begin volgend jaar beginnen.

"Ik denk niet dat hij een ander personage is, maar dat het wel gaat om een andere periode in zijn leven", reageert Cox in het interview wanneer hem wordt gevraagd naar zijn invulling van het personage.

"Ik denk niet dat mijn interpretatie van het personage gaat veranderen. Anders hadden ze ook niet dezelfde acteur ingehuurd".

Variant
Toch is de Britse acteur niet helemaal zeker. Hij houdt de optie open dat zijn Daredevil nu een 'Variant' - een alternatieve versie van hetzelfde personage uit een andere tijdlijn of wereld - is.

"Dit is een geheel nieuw tijdperk... of misschien is hij wel een Variant?", zegt de acteur.

"Ik heb de scripts nog niet mogen lezen, dus ik weet het oprecht niet. Maar misschien is de serie wel onderdeel van het multiversum?"

Hopelijk krijgen we binnenkort een officieel antwoord op deze prangende vraag.



NieuwsFilm

meest populair