'Stranger Things'-Maya Hawke springt van rotsen in de Antillen

'Stranger Things'-Maya Hawke springt van rotsen in de Antillen

Lekker op vakantie

Maya Hawke verblijft op het moment met haar familie in Saint Barth. Eigenlijk zijn veel Amerikaanse beroemdheden in de Antillen nou vanwege de jaarwisseling. De resorts zitten vol sterren en ook op het water zijn extreem dure boten te vinden.

Zoals gebruikelijk geniet de ster uit Stranger Things als zij bij haar vader is. De bekende acteur en producer Ethan Hawke is dan ook haar beste maatje en coach. De gelijkenis met hem en haar broer, Levon, is groot op de foto's die de Daily Mail hier deelt.

Op de rotsen
Ze waren alledrie op de rotsen te vinden vandaag. Ook de jongere kinderen van Ethan Hawke uit zijn tweede huwelijk waren erbij. Heel verstandig controleerden zij eerst het water en de diepte, voordat zij allerlei sprongen uitprobeerden. Het ging de sportieve familie goed af.

Het was een druk jaar voor hen in de filmindustrie. Zo is Maya te zien in de Netflix-film Do Revenge. Levon zal in de film Pussy Island te zien zijn, het regiedebuut van Zoë Kravitz. En Ethan Hawke heeft een cameo in de nieuwe Glass Onion.

Maya is ook bezig met het plannen van haar tour, zoals zij hieronder mededeelt op haar Instagram. Haar debuutalbum doet het goed.



NieuwsFilm

meest populair