3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Game Night (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Francis Daley en Jonathan Goldstein | Cast: Rachel McAdams, Jason Bateman, Sharon Horgan, e.a. | Te zien op: HBO Max
Max en Annie komen iedere week met twee andere koppels samen voor een spelletjesavond. Deze keer is deze extra spannend wanneer Brooks, de charismatische broer van Max, een moordspel plant dat echt blijkt te zijn. De spelers doen er alles aan om de zaak op te lossen. In de loop van één chaotische nacht bevinden zij zich steeds dieper in de problemen.



God's Own Country (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lee | Cast: Josh O'Connor, Alec Secareanu, Ian Hart, e.a. | Te zien op: Disney+ / HBO Max
Johnny is een jonge boer die het familiebedrijf draaiende moet houden nadat zijn vader gedeeltelijk verlamd is geraakt. Hij voelt weinig dankbaarheid, wat hem erg gefrustreerd maakt. Wanneer zijn vader voor het aankomende lammerenseizoen de Roemeense hulp Gheorghe blijkt te hebben ingehuurd, is Johnny daar in eerste instantie niet blij mee. Deze Gheorghe weet echter al snel zijn leven flink op z'n kop te zetten.



The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a. | Te zien op: Netflix
Vrachtwagenchauffeur Frank Sheeran komt per toeval in contact met maffiabaas Russell Bufalino, voor wie hij al snel allerlei misdaden uit gaat voeren. Later gaat Sheeran ook aan de slag voor de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa. Sheeran weet zich snel op te werken binnen het criminele wereldje, maar komt daardoor ook voor steeds lastigere keuzes te staan.





Bekijk de afbeeldingLEES OOK
5 topfilms die in januari op Netflix verschijnen


NieuwsFilm

meest populair