3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

No Time to Die (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cary Fukunaga | Cast: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, e.a. | Kijk direct
James Bond leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter zijn hulp nodig heeft om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. Deze missie blijkt veel verraderlijker te zijn dan verwacht en leidt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.



Billy Elliot (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Daldry | Cast: Jamie Bell, Julie Walters, Gary Lewis, e.a. | Kijk direct
De elfjarige Billy, woonachtig in een Britse achterstandswijk, ontdekt dat hij enorme passie voor balletdansen heeft. Zijn moeder is onlangs overleden en zijn vader en oudere broer zitten thuis. Van zijn vader moet hij verplicht bokslessen volgen. Hij krijgt geen toestemming om te dansen, maar besluit toch te vechten voor zijn droom. Billy blijkt bijzonder getalenteerd. Uiteindelijk verwerft hij succes en acceptatie.



The Shed (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frank Sabatella | Cast: Jay Jay Warren, Sofia Happonen, Cody Kostro, e.a. | Kijk direct
Stan en z'n beste vriend Dommer hebben al hun hele leven te maken met pestkoppen. Op een dag ontdekt Stan dat er een moordlustig wezen woont in het schuurtje in zijn achtertuin. Hoewel het verstandig lijkt om dit levensgevaarlijke monster te vernietigen, is Dommer van mening dat ze hem moeten gebruiken om hun pestkoppen aan te pakken.




Bekijk de afbeeldingLEES OOK
5 topfilms die in januari op Netflix verschijnen


NieuwsFilm

meest populair