Prime Video komt in januari met 6 verrassende nieuwe films

Prime Video komt in januari met 6 verrassende nieuwe films

Ook met Three Thousand Years of Longing en Shotgun Wedding.

Iedere maand verschijnen er op de streamingdiensten nieuwe films, originals of films uit de catalogus van een filmmaatschappij. Ook Prime Video voegt komende tijd weer nieuwe films toe aan het aanbod. Hieronder het overzicht van die films.

Three Thousand Years of Longing (2022)

Verschijnt op: 1 januari
Genre: Fantasy

Verhaal
Wanneer een Britse geleerde (Tilda Swinton) in Istanbul met een antiek, magisch flesje een djinn (Idris Elba) oproept, mag ze drie wensen doen in ruil voor zijn vrijheid. Door jarenlange apathie en isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de wens om bemind te worden.



Knor (2022)

Verschijnt op: 5 januari
Genre: Animatie

Verhaal
Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden.



The Honeymoon (2022)

Verschijnt op: 6 januari
Genre: Komedie

Verhaal
Adam en Sarah gaan op huwelijksreis naar Venetië. Het stel wordt vergezeld door Adams beste vriend Bav die hen op hun reis enkel problemen bezorgt. De heren worden door de gangster Giorgio op een drugsmissie gestuurd zodat hijzelf Sarah voor zich kan winnen. Maar naast de liefde staan ook de levens van de vrienden op het spel.



Zillion (2022)

Verschijnt op: 13 januari
Genre: Misdaad

Verhaal
1997. Computergenie Frank Verstraeten is klein van gestalte, zijn ambities des te groter. Met megadiscotheek Zillion bouwt hij in Antwerpen de place to be voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic voor de pikante acts zorgt. Frank wordt even beroemd en berucht als z'n discotheek, maar trapt daarbij al te vaak op de verkeerde tenen.



The Enforcer (2022)

Verschijnt op: 20 januari
Genre: Actie

Verhaal
Miami-maffioso Cuda (Antonio Banderas) staat op het punt om alles wat hem lief is op te geven wanneer hij erachter komt dat zijn bazin Estelle (Kate Bosworth) een jong meisje in gevaar brengt. Om haar te redden, keert hij zich tegen de criminele organisatie waar hij jarenlang onderdeel van was. Kan Cuda in het reine komen met zijn verleden voordat de maffia hem vindt?



Shotgun Wedding (2023)

Verschijnt op: 27 januari
Genre: Actie-romkom

Verhaal
Darcy en Tom nodigen hun families uit voor hun bruiloft op een unieke locatie. Als het hele gezelschap echter wordt gegijzeld, is plotseling ieders leven in gevaar en krijgt



Bekijk al deze films binnenkort op de streamingdienst.

NieuwsFilm

meest populair