HBO Max zet deze 5 films in januari online, met 2 ijzersterke oorlogsfilms

HBO Max zet deze 5 films in januari online, met 2 ijzersterke oorlogsfilms

Met onder meer The Auschwitz Report.

Iedere maand verschijnen er op de streamingdiensten nieuwe films, originals of films uit de catalogus van een filmmaatschappij. Ook HBO Max voegt komende tijd weer nieuwe films toe aan het aanbod. Hieronder het overzicht van die films.

Lizzo: Live in Concert

Verschijnt op: 1 januari
Genre: Muziekregistratie

Over
Live in Concert werd gefilmd tijdens The Special Tour van singer, songwriter, rapper, fluitist en actrice Lizzo eerder deze maand in het iconische Kia Forum in Inglewood, Californië. Lizzo: Live in Concert is het hoogtepunt van haar zeer persoonlijke documentaire Love, Lizzo die onlangs verscheen op HBO Max.



The Auschwitz Report

Verschijnt op: 13 januari
Genre: Oorlog / Drama

Verhaal
The Auschwitz Report vertelt het waargebeurde verhaal van de Slowaakse Joden Rudolf Vrba en Alfréd Wetzler, die in 1942 naar Auschwitz zijn gedeporteerd maar in 1944 weten te ontsnappen: Ze stellen een gedetailleerd rapport op over de systematische genocide, maar is hun verslag niet veel te aangrijpend om waar te kunnen zijn?



Nowhere Special

Verschijnt op: 22 januari
Genre: Drama

Verhaal
John is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser in Noord-Ierland die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen.



Wrong Turn

Verschijnt op: 29 januari
Genre: horror

Verhaal
In de bloedstollende horrorfilm Wrong Turn loopt een vriendengroep The Appalachian Trail en wordt geconfronteerd met "The Foundation", een bizarre gemeenschap die al eeuwen in de bergen leeft.



The Mauritanian

Verschijnt op: januari
Genre: Oorlog / Drama

Verhaal
The Mauritanian vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ould Slahi, die door de Amerikaanse regering werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en zonder enige vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantamo Bay. Net wanneer hij alle hoop dreigt te verliezen, vindt hij bondgenoten in de idealistische advocaat Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan.




Bekijk al deze films binnenkort op HBO Max


NieuwsFilm

meest populair