Is dit dan de nieuwe schurk voor 'Avatar 3'?

Is dit dan de nieuwe schurk voor 'Avatar 3'?

Wordt colonel Quaritch vervangen als de grote schurk van de franchise?

Stephen Lang's colonel Miles Quaritch keerde in Avatar: The Way of Water weer terug als de antagonist. Het lijkt er nu alleen op dat hij wel eens vervangen kan worden door een van de nieuwe personages van The Way of Water.

Let op: dit artikel bevat spoilers voor Avatar: The Way of Water!

Zoon van Quaritch
In The Way of Water maken we kennis met de geadopteerde, menselijke zoon van Jake Sully en Neytiri. Het kind, genaamd Spider, groeide op op Pandora samen met de andere kinderen van Jake en Neytiri. Hoewel iedereen Spider accepteerde als deel van het gezin, had Neytiri toch een soort afkeer naar de jongen vanwege zijn afkomst.

Spider is namelijk het biologische kind van Quaritch. Wanneer de gereïncarneerde versie van Quaritch hem kidnapt, heeft Spider een onwijze hekel aan zijn vader. In de loop van de film krijgen de twee toch een band. In de derde akte van de film redt Spider zijn biologische vader zelfs.

Deze band met zijn biologische vader en het feit dat Neytiri Spider zelfs onder schot hield tijdens het laatste gevecht, kunnen resulteren in de oorsprong van de nieuwe vijand van de 'Avatar'-filmreeks.

Jack Champion speelt Spider in The Way of Water en zelfs hij lijkt te hinten naar een grote twist in Avatar 3: "het gaat in een hele andere richting dan je zou verwachten."



NieuwsFilm

meest populair