Actrice Juliette Binoche toont krachtige Arabische boodschap

Actrice Juliette Binoche toont krachtige Arabische boodschap

Zij blijft aandacht vragen voor de problemen in Iran

De actrice Juliette Binoche blijft aandacht vragen voor de problemen in Iran. De actrice uit The Staircase toont een krachtige Arabische boodschap, waar veel volgers haar voor bedanken.

De Franse ster staat erom bekend, dat zij rustig grote filmproducties afwijst, als de rollen te oppervlakkig zijn. Juliette Binoche schudt niet alleen de filmindustrie wakker. Zij gebruikt ook graag haar stem en bekendheid voor maatschappelijke problemen en schrijft: "Ik denk aan alle artiesten, mannen en vrouwen, die slecht behandeld en gevangen worden genomen in Iran. De Iraanse overheid zou zich moeten schamen voor de executies. Ze zouden zich moeten schamen voor hun gebrek aan liefde en bewustzijn."

Sociaal bewogen
Het is waar Juliette Binoche voor staat. Vol passie en sociaal bewogen. Niet alleen in haar films. Maar ook in het echte leven. Haar bericht met de foto staat hieronder.

Zij vervolgt haar bericht met: "Iran wordt geboren in een nieuwe tijd. Het kan niet meer terug. Zo'n bewind kan niet winnen, want het intellect zal winnen. Iran zit vol intelligente mannen en vrouwen die goed opgeleid zijn. Jullie zijn dapper. Dat zien wij. Wij zien jullie worstelen. We zijn jullie niet vergeten."

Ze sluit af met de vraag wanneer dit door op geld bewuste bewind veroorzaakt door een paar mannen zal eindigen. Want mannen en vrouwen gaan dood. Bovendien willen vrouwen toch echt hun vrijheid om te kunnen kiezen voor het leven.



NieuwsFilm

meest populair