Bizarre horrorfilm 'M3GAN' moet start zijn van nieuwe grote reeks

Bizarre horrorfilm 'M3GAN' moet start zijn van nieuwe grote reeks

Producenten James Wan en Jason Blum hopen meer films over de enge pop te maken.

Volgende maand verschijnt M3GAN in de bioscoop: een nieuwe film van de meesters van het horrorgenre James Wan (The Conjuring) en Jason Blum (Get Out). Deze enge prent moet het startschort vormen van een nieuwe franchise, zo onthullen zij in een interview met Screenrant.

Dit keer geen pop die is bezeten door een eeuwenoude demon, maar een knapstaaltje technologie. M3GAN is een pop die dankzij kunstmatige intelligentie als levensechte metgezel ingezet kan worden voor kinderen.

Nieuwe reeks
Wan en Blum zijn beiden verantwoordelijk voor de lancering van meerdere succesvolle horrorreeksen, waaronder Insidious en Saw. Ook van M3GAN hopen zij een nieuwe franchise te maken met vervolgfilms.

"Ik hoop het", reageert de bekende producent Blum wanneer hem naar de mogelijkheden voor een sequel wordt gevraagd. "Ik wil het paard niet achter de wagen spannen, maar als blijkt dat veel mensen de film leuk vinden, hoop ik dat we meer delen kunnen maken".

Trending
De trailers voor de film worden veelbesproken online en hebben tot een enorme lading aan memes geleid. Onder meer een stukje uit de trailers waarin de pop danst doet het goed onder het online publiek.



M3GAN houdt jou vanaf 5 januari in de gaten in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair