3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Drive (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolas Winding Refn | Cast: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Christina Hendricks, e.a. | Kijk direct
Driver is een stuntcoureur in Hollywood. In de nachtelijke uren klust hij bij als bestuurder van vluchtauto's in het criminele circuit. Hij wordt verliefd op zijn mooie buurvrouw Irene, een jonge moeder die wordt meegesleept in de onderwereldpraktijken van haar man. Wanneer een klus gruwelijk fout gaat, moet hij doen wat hij het beste kan: rijden.



The Suicide Squad (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, e.a. | Kijk direct
De onverschrokken Amanda Waller verzamelt een nieuw team superschurken - met onder meer Harley Quinn, Bloodsport en King Shark - voor een levensgevaarlijke missie naar Corto Maltese, waar de boeven een zwaarbewaakt fort moeten vernietigen waarin een superkrachtig wapen wordt bewaard.



King Arthur: Legend of the Sword (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law, e.a. | Kijk direct
Vortigern, de verknipte oom van Arthur, roeit met behulp van zwarte magie een groot deel van zijn familie uit om de kroon te grijpen. Jaren later omarmt Arthur zijn ware lotsbestemming. Op het moment dat hij het zwaard van Excalibur uit steen trekt, verandert zijn leven volledig. Hij verzamelt een leger om het op te nemen tegen Vortigern.





Bekijk de afbeeldingMEER STREAMING
De 5 beste films van 2022 op Disney+


NieuwsFilm

meest populair