Boezem van Halle Bailey knalt bijna uit haar jurkje op Insta-foto's

Boezem van Halle Bailey knalt bijna uit haar jurkje op Insta-foto's

Het nieuwe gezicht van Disney's The Little Mermaid.

Over een aantal maanden keert Ariel de kleine zeemeermin terug op het witte doek. Alweer even geleden zagen we actrice Halle Bailey in de eerste trailer voor Disney's live action-verfilming van de eerdere succesvolle animatiefilm.

De in Atlanta, Georgia geboren actrice werkt hard aan haar carrière als acteur en zangeres. Ze zingt namelijk ook. Dat doet ze met haar zus Chlöe Bailey, als het muzikale duo Chloe x Halle. En dat gaat goed, ze verdienden sinds 2018 samen al vijf Grammy Award-nominaties.

Als actrice is Halle voorlopig het succesvolst. Ze was al te zien in onder meer de jeugdserie Grown-ish en ze zal na The Little Mermaid opduiken in de remake The Color Purple van regisseur Blitz Bazawule, die eind 2023 verschijnt.

Opvallend op Instagram
De afgelopen weken zagen we Halle al een paar keer voorbijkomen in het celebnieuws op FilmTotaal, en nu zien we foto's van haar in een krap zwart jurkje. Meer dan "merry christmas 🎄♥️" staat er niet bij.

Veel zegt dat uiteraard niet als je naar de foto's kijkt want daarop wordt ze voor iets opgemaakt. Wie weet laat een celeb van haar status zich ook op kerst opmaken om vervolgens samen met de familie te gaan gourmetten... Ze is er in ieder geval op gekleed!


De 22 jarige Halle Bailey in haar krappe jurkje zien? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


Bekijk de afbeeldingGaby Blaaser zonder trui
Gaby Blaaser vergeet haar trui aan te trekken op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingRomy Monteiro in badpak
Romy Monteiro in een wel erg laag uitgesneden badpak


NieuwsFilm

meest populair