Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn op dit moment de meest bekeken films op de streamingdienst.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Edward Norton, Kate Hudson, e.a. | Kijk direct
Privédetective Benoit Blanc vertrekt op uitnodiging naar het Griekse eiland van miljardair Miles Bron, de eigenaar van een groot techbedrijf. Daar organiseert Bron een speciaal weekend voor zijn vrienden om een spelletje moordmysterie te spelen. Wanneer een van de gasten daadwerkelijk dood opduikt, kan alleen Blanc alle lagen van het bijbehorende mysterie afpellen.



#2 Roald Dahl's Matilda the Musical (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Warchus | Cast: Alisha Weir, Lashana Lynch, Emma Thompson, e.a. | Kijk direct
Matilda, een meisje met een scherpe geest en een levendige fantasie, is niet echt geliefd bij haar ouders en vindt haar toevlucht in bibliotheekboeken. Ook op school heeft ze het niet makkelijk. Uiteindelijk durft ze voor zichzelf op te komen en weet ze haar levensverhaal op een wonderbaarlijke manier te veranderen. Samen met haar lieve juf Miss Honey neemt ze het op tegen het gemene schoolhoofd Ms Trunchbull.



#3 Knives Out (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Kijk direct
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey de dag na zijn verjaardag dood wordt aangetroffen in zijn landhuis, wordt de excentrieke speurneus Benoit Blanc ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Van de complexe familie tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de moord te achterhalen.





#4 How the Grinch Stole Christmas (2000)
#5 Falling for Christmas (2022)
#6 Lakeview Terrace (2008)
#7 The Noel Diary (2022)
#8 The Holiday (2006)
#9 Abominable (2019)
#10 The Grinch (2018)


NieuwsFilm

meest populair