Deze 3 celebs gingen uit de kleren voor kerst op Insta-foto's

Deze 3 celebs gingen uit de kleren voor kerst op Insta-foto's

Drie actrices laten veel van zichzelf zien.

De afgelopen dagen waren er op Insta veel kerstwensen van celebs uit Hollywood. Vaak gingen deze gepaard met hun geliefden in huiselijke sferen. Maar een aantal celebs maakten van het moment gebruik om weer eens half uit de kleren te gaan.

Hieronder drie celebs die het nodig vonden om in (rode) lingerie te poseren, ongetwijfeld voor een bak met centen van hun sponsors.

Paris Hilton

Als eerste zien we Paris Hilton in een spannend pakje bij de kerstboom staan.

"Sleeën in het rood deze kerst 🔥🎄❤️‍🔥 #ThatsHot #MerrySlilvmas," schrijft de megaceleb uit films als House of Wax en The Hottie and the Nottie bij de reeks foto's.

Donna D'Errico

Uiteraard mag ex-Baywatch-babe Donna D'Errico niet ontbreken in dit lijstje. Ook deze oud-blondine zien we in het rood en het ze er zelf een sneeuwmannetje bij geplakt.

"Vergeef me, meneer Claws. Ik ben bang dat ik een vreselijke puinhoop van je vakantie heb gemaakt," schrijft de actrice die recent te zien was in de film Frank and Penelope bij de foto.

Rio Sage

De wat onbekendere actrice Rio Sage zien we in het wit, maar wel bij een kerstboom, bestemd voor "daddy".

"Merry Christmas😘," schreef Rio bij de foto. Je kent haar mogelijk uit de tv-series Malibu Surf of 20 Something. Je kunt de foto hier bekijken.


Bekijk de afbeeldingAbbey Hoes trekt ze ook weer aan
Abbey Hoes trekt haar kleren uit en aan op Insta-beelden

Bekijk de afbeeldingHet gezicht van Catherina Zeta-Jones
Ook de beeldschone Catherina Zeta-Jones heeft haar gezicht laten misvormen


NieuwsFilm

meest populair