Zo rijk is Miley Cyrus uit 'Hannah Montana'

Zo rijk is Miley Cyrus uit 'Hannah Montana'

Als tiener raakte zij al bekend

Miley Cyrus is naast actrice ook zangeres, tekstschrijver, muzikant, en filantroop. Als kind zong en acteerde zij al.

Als tiener raakte zij bekend door de serie Hannah Montana. Intussen is de nu 30-jarige ster wereldberoemd door haar muziek. Haar nettowaarde wordt op 160 miljoen Amerikaanse dollar geschat.

Hoe het begon
In 1992 is Miley Cyrus geboren in een entertainment-familie in Tennessee, Amerika. Haar vader is de beroemde zanger en acteur Billy Ray Cyrus en haar moeder een manager en producer. Voor haar familie was het logisch dat zij ook in dezelfde industrie zou werken.

Als 8-jarige gaf zij zelf aan dat zij acteren leuk vond en startte aan acteerlessen. Haar eerste tv-rol was in de serie Doc, van haar vader en kort erna volgde een bijrol in Tim Burtons Big Fish. Miley Cyrus brak door als tiener in de Disney-serie Hannah Montana. De serie waarin zij acteert en zingt werd een ongelooflijk succes, waardoor ook tournees werden ingepland en allerlei merchandise als poppen en kleren te koop waren.

Meer vermogen
De ster acteerde in meer films als The Night Before, LOL en So Undercover. Ze kon echter meer dan acteren en besloot na haar tienerjaren in de filmindustrie over te schakelen naar de muziekindustrie. Ook dit doet zij succesvol met verschillende albums, gastoptredens en jurylid bij The Voice.

Miley Cyrus investeert in huizen. Ze koopt ze op en verkoopt ze weer, waaronder eentje in Californië en in Tennessee. Daarnaast ondersteunt zij verschillende doelen. Zo doneerde zij miljoenen rond de coronapandemie.

Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Ook vertelt zij over haar te komen nieuwjaars-show hieronder en op YouTube bij E!News.



NieuwsFilm

meest populair