Zo ziet The Rock eruit als een Disney-prinsesje en zo ... als 'Dwanta Clause'

Zo ziet The Rock eruit als een Disney-prinsesje en zo ... als 'Dwanta Clause'

Wie wil er op schoot bij Dwanta Clause?

Dwayne Johnson heeft een promotietour achter de rug en is thuis voor de feestdagen. Natuurlijk is zijn Instagram-profiel niet compleet met grapjes die zijn dochters met hem uithalen. Ook vraagt de acteur van Black Adam wie er bij Dwanta Clause op schoot wil zitten ... ingegeven door zijn Teremana-tequila.

Bij het eerste filmpje hieronder schrijft The Rock: "De eerste ochtend thuis met mijn tornado's. Om 08.00u 's ochtends stonden zij erop dat Dwanta Clause een make-over zou krijgen. Ik heb mezelf nog niet in de spiegel gezien. Maar als ik eruit zie, zoals ik mij voel, ben ik een winnaar!"



Kroon
De draakjes proberen hem ook een tutu aan te doen. Maar die past alleen maar over een been. De tutu past ook niet over zijn hoofd, dus mag het dienst doen als kroon. Zijn meiden hebben ook overal een oplossing voor. Droog zegt Dwayne hieronder: "Dit filmpje gaat echt Instagram niet halen. Want waar is alle waardigheid gebleven?"

Gelukkig plaatst hij de video toch online, want dit spelen met zijn kindjes is toch allerliefst? Het is fijn om te zien, dat zo'n wereldberoemde ster ook volop geniet van zijn gezin. Dat willen zijn volgers ook graag zien.



Santa Clause
In de loop van de dag loopt Dwayne Johnson verkleed als Santa Clause door huis en vraagt wie er op schoot wil bij 'Dwanta Clause'. Het is natuurlijk een grapje, maar ook nu ziet hij eruit om door een ringetje te halen. Een fijn kerstfeest heb je immers zelf in de hand. Zijn Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair