Victoria Koblenko is erg zomers op het strand op Insta-foto

Victoria Koblenko is erg zomers op het strand op Insta-foto

Kerst in de zon.

Op Instagram komen wel vaker kiekjes voorbij van bekende actrices en modellen. Ook de BN'ers kunnen er wat van. Zo zien we ook wel regelmatig foto's van Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Chantal Janzen, om er maar een paar op te noemen. Nu is Victoria Koblenko weer aan de beurt.

De 42-jarige actrice post maar wat graag opvallende foto's van zichzelf op sociale media en nu is het weer raak. De laatste paar dagen deelt ze wel vaker kiekjes, aangezien ze aan het genieten is van haar vakantie. En nee, het gaat hier niet om een skivakantie. Koblenko gaat voor de zon, en daar is er meer dan genoeg van in Nicoya, Costa Rica. Zo te zien heeft ze het goed naar haar zin.



Acteren
Koblenko had waarschijnlijk wel even een vakantie nodig, want stil zitten doet ze zeker niet. Eerder dit jaar was ze te zien in Ik wist het en F*ck de liefde 2, maar ze heeft ook alweer een drukke agenda.

Zo rondde ze enige tijd geleden al de korte film Serratus af, maar deze moet nog uitkomen. Ook zal ze een van de hoofdrollen spelen in Righetto.

NieuwsFilm

meest populair