Elizabeth Hurley deelt enorm decolleté en wenst je een fijne kerst op Insta-foto

Elizabeth Hurley deelt enorm decolleté en wenst je een fijne kerst op Insta-foto

De actrice in feestelijk en verleidelijk pakje.

Naast een gezellig diner met de familie gaan veel mensen ook flink de bloemetjes buiten zetten tijdens de kerstdagen. Zo ook actrice Elizabeth Hurley. Op Instagram deelt ze een foto van het opvallende outfit waarin ze dat waarschijnlijk gaat doen.

De actrice, geboren in Basingstoke in het Verenigd Koninkrijk, was dit jaar te zien in maar liefst vier films, met The Boy on the Beach, The Piper, Christmas in Paradise en Christmas in the Caribbean.

Voor 2023 heeft ze thriller Strictly Confidential in de planning staan. In die film zien we een gekwelde jonge vrouw die wordt meegesleurd in een wereld van verleiding, dubbelhartigheid en verraad terwijl ze wanhopig probeert het mysterie rond de zelfmoord van haar beste vriendin te ontrafelen.

Feestbeest op Insta
Het is duidelijk dat Elizabeth een feestje te vieren heeft. Bij een foto in een glitterend pakje met ruimte voor een enorm decolleté schrijft ze:

"Gelukkige Kerst! Terug in Blighty in mijn hippe @GR London Paris-pak en op het punt om de Quality Streets aan te vallen."


Wil je de 57 jarige Britse Elizabeth Hurley in haar gewaagde pakje zien? Bekijk dan nu de foto hier op haar Instagram!


Bekijk de afbeeldingCatherina Zeta-Jones laat zich misvormen
Ook de beeldschone Catherina Zeta-Jones heeft haar gezicht laten misvormen

Bekijk de afbeeldingBoezem van Victoria Koblenko
Boezem van Victoria Koblenko knalt bijna uit haar BH op Insta-foto's


NieuwsFilm

meest populair