Hugh Jackman treft vriend - en vijand - Ryan Reynolds thuis

Hugh Jackman treft vriend - en vijand - Ryan Reynolds thuis

"Wat is dit? Dit is mijn huis"

Nietsvermoedend loopt Hugh Jackman langs de kerstboom en realiseert zich dat hij thuis nog zijn vriend - en vijand Ryan Reynolds treft.

"Wat is dit? Dit is mijn huis," moppert Hugh Jackman, wijzend naar een grote, kartonnen versie van Ryan Reynolds op de video hieronder op zijn Instagram.



Eeuwigdurende vete
Het is geen geheim dat Hugh Jackman en Ryan Reynolds goede vrienden van elkaar zijn, maar elkaar graag plagen. Voor de volgers levert dat de leukste anekdotes en kwinkslagen op. En met wat grapjes steunen zij elkaar in alles wat zij ondernemen.

Hugh en Ryan hebben een 'eeuwigdurende vete'. Het laatste wat Hugh wil, is die lastpak tegenkomen als hij toe is aan rust. Op het filmpje heeft Ryan een kerstmuts op. De cardboard komt van zijn nieuwe film, de kerstmusical Spirited met Will Ferrell. Het is een grappige manier van Hugh om zijn vriend - en vijand - toe te juichen in zijn succes.

Dansje
Ondernemend zijn Hugh en zijn vrouw Deborah ook. Hieronder doen zij een dansje op een liedje van Bruno Mars. Het leuke is, dat zij dat doen voor diezelfde kerstboom met hun goede vriend Ryan op de achtergrond. Naar verwachting zullen Hugh en Ryan elkaar ook treffen in een nieuwe Deadpool-film.



NieuwsFilm

meest populair