Naamswijziging van Aaron Paul uit 'Breaking Bad' is nu definitief

Naamswijziging van Aaron Paul uit 'Breaking Bad' is nu definitief

Zo gewend aan zijn artiestennaam

De naamswijziging van Aaron Paul uit El Camino: A Breaking Bad Movie is nu definitief. Hij heet voortaan ... Aaron Paul. Verwarrend? Valt mee!

Aaron Paul heet namelijk voluit Aaron Paul Sturtevant, maar liet zijn achternaam vallen toen hij een artiestennaam nodig had. Intussen is hij zo bekend als Aaron Paul, dat hij besloot zijn achternaam definitief te veranderen van 'Sturtevant' naar 'Paul'.

Artiestennaam
Daar de acteur en zijn vrouw toch al de volledige naam van hun jongste zoon wilden veranderen, besloten ze de wijziging meteen voor hun hele gezin door te voeren. Voortaan heten ze dus allevier 'Paul' van achteren in plaats van 'Sturtevant'.

Het gebeurt meer dat een artiest zo gewend raakt aan de artiestennaam, dat zij hun echte naam niet meer gebruiken. Gelukkig kan dat tegenwoordig aangepast worden.

Productie
Aaron Paul trad als kind al op in theaterproducties en was te zien in series als Beverly Hills 90210 en Melrose Place. Hij wisselt tussen films en series. Laatst was hij te zien in de film Dual. De artiest zal terugkeren in de Netflix-serie Black Mirror.

Het artikel in Comic Book staat hier. In de post op Instagram hieronder is Aaron Paul vol lof over een aantal collega's.



NieuwsFilm

meest populair