Insta-video: Chris Pratt is akelig in oog gestoken en deelt pijnlijke les

Insta-video: Chris Pratt is akelig in oog gestoken en deelt pijnlijke les

"Dus je wilt en een loodgieter zijn en een imker?"

Chris Pratt plaatst een Insta-video online, waarin hij een akelige en pijnlijke les meedeelt aan zijn volgers.

De acteur kan in Jurassic World grote dinosaurussen aan en dacht dat een bijenkorf ook wel oké zou zijn. Maar niets is minder waar. Hij werd in zijn oog gestoken door een bij en laat zijn gezwollen oog zien.

Bijen
Op zijn filmpje op Instagram heeft Chris Pratt een donkere zonnebril op, terwijl hij zijn verhaal doet. Eigenlijk dacht hij wel te weten wat hij deed, want hij volgt een leuke imker. Op haar video's vertelt zij hoe je bijen kunt houden en waar je op moet letten. Het ziet er allemaal gemakkelijk uit.

"Ze is zo cool en dapper. Ze staat dan voor zo'n korf en zegt dan dat ze rustig zijn vandaag en dat zij dus met blote handen de korf in kan om de koningin te zoeken."

"Dus was ik twee dagen geleden in de buurt van een bijenkorf en de man daar zegt mij uit te kijken voor de bijen. Ze zien er kalm uit vandaag, zeg ik, terwijl ik naar ze staar. Vervolgens komt er een bij uit en steekt mij precies in mijn oog. Dusse ... f-k die bijendame."

Chris Pratt haalt zijn zonnebril af en toont een gezwollen oog. Zijn zwager, Patrick Schwarzenegger, zegt vol leedvermaak: "Ik lig in een deuk." Bij de reacties reageert ook dezelfde imker droog met: "Dus je wilt en een loodgieter zijn en een imker? Als je nou gewoon dat houden van bijen aan de professionals laat, kun jij je richten op het redden van die prinses."



NieuwsFilm

meest populair