Emma Thompson geblesseerd tijdens opnames 'Matilda': "Ik donderde zomaar omver"

Emma Thompson geblesseerd tijdens opnames 'Matilda': "Ik donderde zomaar omver"

Ze blesseerde haar enkel en moest verder stunten

Emma Thompson vertelt, dat zij haar enkel blesseerde tijdens de opnames van Matilda the Musical. "Ik donderde zomaar omver. Er was eigenlijk geen reden."

De actrice uit de veelbesproken Good Luck to You, Leo Grande is intussen 63 jaar en zegt droog: "Toen kwam ik er achter dat ik niet onkwetsbaar ben. Ik ben sterk, maar ik word ouder. Ik kan mezelf pijn doen. Mijn lichaam verandert. Dat was een interessante gewaarwording."

Stunt
Vervolgens moest zij voor die enkel een speciale compressielaars aan en bood daartoe haar excuses aan. Maar er werd gezegd dat dat helemaal prima was, want ze moest een stunt doen.

"Ik zei: 'Hoezo? Ik heb net mijn enkel bezeerd'. Zij reageerden met: 'We draaien jou alleen ondersteboven. Je bent in goede handen. je zit vast aan een kraan'. Dus zei ik: 'Oké, vooruit dan'."

Emma Thompson vertelt ook dat zij op haar leeftijd nog steeds geniet van wijntjes en kaasjes. Ook al zou zij meer zelfbeheersing moeten tonen. Daarnaast organiseerde zij haar jaarlijkse feest, genaamd 'Pointless Party', en stond de hele avond op de dansvloer. Laatst was zij wel ziek en zocht de rust op van een wellness center. Lekker alleen slapen en lezen.

Het artikel in People staat hier. Een recent interview bij The Tonight Show met Jimmy Fallon staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair