Zo ziet Jennifer Lopez er zonder make-up uit

Zo ziet Jennifer Lopez er zonder make-up uit

En zij laat zien hoe zij die 'glowy glamour-look' verkrijgt

Voorheen zweeg Jennifer Lopez als het ging om haar uitstraling en make-up. Ook draagt zij altijd vele lagen make-up voor die bekende 'JLo-look'. Haar gezicht gaat haast nooit naakt. Dit leidde tot allerlei speculaties op social media.

Recent plaatste de actrice uit Marry Me echter een filmpje online, waarin zij haar dagelijkse huidverzorging laat zien en toont hoe zij haar make-up aanbrengt. Dat doet zij voor het eerst ooit, dus op naar 'JLo glowy en glamour' deze feestdagen.

No make up look
Jennifer Lopez staat zonder make-up voor de spiegel. Ze lijkt wat schaduwen te hebben en een heel blanke huid. De ster zou met haar 'no make up look' waarschijnlijk niet op straat herkend worden, doordat zij eigenlijk altijd een oplichtende, gebronsde, glamoureuze look heeft.

En toch staat er een ongelooflijk knappe dame van 50+ voor de camera. Ze vertelt dat het komt door een gezonde leefstijl en een juiste verzorging met goede producten. In die verzorging gaat veel tijd zitten, maar het is zoals zij zegt: Het is ook willen houden van je lijf.

JLo-look
Voordat zij start aan haar gezichtsreiniging en make-up zet zij graag de toon met een geurkaars en affirmaties. Belangrijke tips zijn de dagelijkse zonnebrandcrème, en de rust voor haar gezicht. Haar stappenplan is helder en eindigt met de bekende 'JLo Lopez glam look'. De ster gebruikt onder andere haar eigen merk JLo, La Mer, Tom Ford en Anastasia.

Het eindresultaat is verbluffend mooi en geeft de vertrouwde 'JLo-look'. Ook is het opvallend dat zij weinig nodig heeft, maar zoals de superster al aangeeft: het start met de basis en dat is een gezonde en gelukkige huid. De video van Vogue staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair