Megan Fox en '365 Days'-ster Michele Morrone scoren de hoofdrollen in 'Subservience'

Megan Fox en '365 Days'-ster Michele Morrone scoren de hoofdrollen in 'Subservience'

De actrice deelde het nieuws zelf op haar Instagram-pagina.

Er komen wel vaker berichten langs op FilmTotaal over Megan Fox. De actrice post namelijk maar wat graag kiekjes op haar Instagram account. Soms worden deze goed onthaald maar soms ook helemaal niet. Nu is er eindelijk weer eens wat 'normaal' nieuws over Fox.

De actrice, o.a. bekend van de The Transformers-franchise en Jennifer's Body, heeft namelijk de hoofdrol weten te bemachtigen in Subservience. Een andere belangrijke rol zal worden ingevuld door Michele Morrone, bekend van de Netflix-hit 365 Days.



Team
De regisseur van Subservience is S.K. Dale. Dale en Fox werkten al eerder aan Till Death. Dit was ze dus blijkbaar goed bevallen, want nu gaan ze weer samen in zee. De vraag is echter of Fox ook in de film te zien zal zijn.

Fox zal namelijk een soort van AI spelen. Morroni speelt een alleenstaande vader die een speciaal SIM-programma (Fox) aanschaft dat hem met het huishouden kan helpen. Dit loopt echt heel anders dan verwacht wanneer de kunstmatige intelligentie een eigen leven begint te leiden...

Snel
De opnames zullen al spoedig van start gaan. Fox zal nog even kunnen genieten van haar kerstvakantie en een nieuwjaarsfeestje voordat ze in januari beginnen. Dale is in ieder geval in zijn nopjes dat hij opnieuw mag samenwerken met Fox.

Zo zegt de regisseur: "We hebben een geweldige cast weten te verzamelen voor deze film en ik weet zeker dat zij dit verhaal kunnen dragen. Ik kijk er enorm naar uit om ermee te kunnen beginnen en ik weet zeker dat we jullie iets heel moois gaan brengen."

NieuwsFilm

meest populair