Henry Cavill beschuldigd, Netflix cancelt serie na 1 seizoen en 'Wednesday' racistisch?

Henry Cavill beschuldigd, Netflix cancelt serie na 1 seizoen en 'Wednesday' racistisch?

Het opvallendste nieuws op SerieTotaal.nl.

Naast FilmTotaal bestaat ook SerieTotaal en op SerieTotaal besteden we vooral aandacht aan de series die op televisie en streamingdiensten verschijnen.

Henry Cavill beschuldigd van onfatsoenlijk gedrag tegen vrouwen op set 'The Witcher'

De geruchtenmachine rond Henry Cavill blijft maar doordraaien. Zijn recente vertrek uit The Witcher, zijn rol in Superman die afketste en zijn mogelijke rol in James Bond houden de gemoederen flink bezig. Nu is er het gerucht - te lezen op SerieTotaal - dat hij is ontslagen bij The Witcher.

Netflix cancelt serie na 1 seizoen nadat ze ook inzien dat deze faalde

Afgelopen augustus werd de serie Blockbuster nog volop promoot maar nu blijkt dat Netflix een streep door de komedieserie heeft gezet. Lees meer op SerieTotaal.


'Wednesday' wordt beschuldigd van racisme

De serie Wednesday met een glansrol van Jenna Ortega wordt uitstekend ontvangen. De kijkcijfers rijzen de pan uit en er wordt flink nagedacht over een vervolg op de serie. Toch is de serie niet door iedereen goed ontvangen. Is de serie racistisch?

Nog één laatste nieuwe Marvel-release in 2022 staat binnenkort online

Nu dat Black Panther: Wakanda Forever in de bioscopen te zien is en Guardians of the Galaxy Holiday Special op Disney Plus staat, hebben we de meeste nieuwe Marvel-content van dit jaar wel gehad. Maar er komt nog één ding aan.



NieuwsFilm

meest populair