Nieuwe 'Alien' komt er sneller dan je denkt

Nieuwe 'Alien' komt er sneller dan je denkt

Deze film gaat rechtstreeks naar streaming.

Jarenlang werd er gesproken over een mogelijke Alien-film van District 9-regisseur Neill Blomkamp, maar nadat die missie kansloos bleek was er opeens het nieuws dat Don't Breathe-regisseur Fede Alvarez een film in de franchise gaat maken.

En deze losstaande film in het Alien Universe komt er ook al sneller dan je mogelijk zou denken. De opnames voor de film gaan namelijk al begin februari 2023 van start en dat betekent dat we snel te horen krijgen welke acteurs in de film te zien zullen zijn.

Volgens de geruchten zou actrice Cailee Spaeny (Mare of Easttown) in gesprek zijn voor een rol. Er zouden veel nieuwe personages geïntroduceerd gaan worden.

Nieuwe Alien-film
Dit nieuws komt van de website van Film & Television Industry Alliance waarop ook staat vermeld dat de film de werktitel Alien: Romulus draagt. De opnames vangen aan in Boedapest in Hongarije.

De film zal naar verwachting net als de Predator-prequelfilm Prey (2022) en de reboot Hellraiser (2022) op de Amerikaanse streamingsdienst Hulu gaan verschijnen, zonder dat er een bioscooprelease komt.

Over het verhaal is nog niets bekend. Dus deze zou zich af kunnen spelen voor of na de originele film Alien uit 1979 van Ridley Scott die nu optreedt als producent.

Alien tv-serie
Een tv-serie van schrijver Noah Hawley is nog altijd ontwikkeling en deze moet op de zender FX gaan verschijnen. Deze serie zal zich vooral op de aarde afspelen.



NieuwsFilm

meest populair