Zack Snyder deelt mooie nieuwe blik op zijn sci-fi film 'Rebel Moon'

Zack Snyder deelt mooie nieuwe blik op zijn sci-fi film 'Rebel Moon'

De nieuwe Netflix-film belooft veel goeds

Zack Snyder doet het meer dan prima bij Netflix na zijn vertrek bij Warner Bros/DC. Zijn eerste film voor de streamer, Army of the Dead, is een van de best bekeken films op het platform en is al een franchise geworden. Nu is Rebel Moon zijn volgende film voor Netflix, maar er is al een plan om een vervolg te maken. Snyder heeft nu een nieuwe foto gedeeld van de film.

Plot
De officiële synopsis van Rebel Moon luidt als volgt: "Een vreedzame kolonie aan de rand van het sterrenstelsel wordt bedreigd door de legers van een tirannieke regent genaamd Balisarius."

"De wanhopige burgers sturen een jonge vrouw met een mysterieus verleden om krijgers van nabijgelegen planeten te zoeken om hen te helpen de regent uit te dagen."

De locatie van Snyder's foto achter de schermen lijkt een soort troonkamer te zijn. Het zou dus goed kunnen dat de vijandige Balisarius (Ed Skrein) hier woont.

Cast
Snyder heeft een ware sterrencast bij elkaar gekregen voor de film. De cast bevat namelijk Sofia Boutella (Kingsman) als de mysterieuze jonge krijger Kora, Djimon Hounsou als Balisarius' generaal Titus, Ray Fisher (Justice League) als een krijger genaamd "Blood Axe" en Anthony Hopkins die een bewuste robot genaamd "Jimmy" inspreekt. Daarnaast zijn ook Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Jena Malone (The Hunger Games: Catching Fire) en Cary Elwes (SAW) te zien in de film.

Rebel Moon komt in 2023 uit op Netflix. Bekijk hieronder de nieuwe foto.



NieuwsFilm

meest populair