Famke Janssen pakt de hoofdrol in een volgende Netflix-thriller

Famke Janssen pakt de hoofdrol in een volgende Netflix-thriller

De Nederlandse actrice scoort de hoofdrol.

Famke Janssen werd wereldberoemd dankzij haar rol als Xenia Onatopp, de vrouw die kon doden met haar dijen, in de Bondfilm GoldenEye. Sindsdien heeft ze de rollen voor het oprapen. Nu gaat ze weer samenwerken met Netflix.

De Nederlandse actrice heeft namelijk getekend voor een van de hoofdrollen in Locked In. De andere hoofdrol zal worden ingevuld door Rose Williams (o.a. bekend van Mrs. Harris Goes to Paris), eveneens een geliefd model.



Team
Ook de rest van het team mag er zijn. Nour Wazzi (The Last Bus) neemt de regie voor zijn rekening. Het script zal echter gezorgd worden door Rowan Joffé (28 Weeks Later).

In de film is Lina (Williams) pas net getrouwd, maar toch al zeer ongelukkig. Dit zorgt ook voor de nodige frictie met haar schoonmoeder Katherine (Janssen), die eveneens met de nodige problemen kampt. Wanneer Lina een affaire krijgt, wil ze weer controle krijgen over haar eigen leven, maar de enige manier hoe dit mogelijk is om iemand uit de weg te ruimen...

Carrière
De 58-jarige Janssen heeft al een bijzonder indrukwekkende carrière achter de rug. Niet alleen was ze te zien in een Bond-film, ook wist ze hoge ogen te gooien in de Taken-franchise en diverse X-Men-films.

Locked In is dus haar volgende grote project. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de film op de streamingdienst te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair