Deze 5 actrices met flinke decolletés waren echte cadeautjes in 2022

Deze 5 actrices met flinke decolletés waren echte cadeautjes in 2022

Opvallende foto's van bekende en mooie actrices op Insta dit jaar.

Het jaar 2022 zit er alweer bijna op en dat geeft ons een gelegenheid om terug te kijken op de actrices die dit jaar flink wat van zichzelf lieten zien op Instagram.

#1. Megan Fox wil dat je haar boezem ziet
Volgend jaar heeft ze een rol in Expend4bles van Scott Waugh en dit jaar was ze vooral in het celeb-nieuws door haar wilde uitstapjes met haar verwilderde vriendje Machine Gun Kelly. Check ook deze foto's waarop ze de aandacht legt op dat wat je al verwacht.

#2. Lily James met een decolleté van heb ik jou daar
Begin 2022 kwam ze vooral in beeld door haar rol als Pamela Anderson in de tv-serie Pam & Tommy. Dit gaf haar enkele maanden een behoorlijk stempel als sexbom. En hier werkte ze flink aan mee met foto's op Instagram. Check deze foto maar!

#3. Jennifer Lopez met enorme inkijk
De jaar zagen we haar in de romantische komedie Marry Me met acteur Owen Wilson en begin volgend jaar zit ze in Shotgun Wedding die op Prime Video verschijnt. Op Instagram was ze dit jaar ook vaker opvallend aanwezig, bijvoorbeeld in dit opvallende jurkje met een flink decolleté.

#4. Salma Hayek met erg opzichtig decolleté
Binnenkort heeft ze een opvallende rol in Magic Mike's Last Dance, naast Channing Tatum. Ook gaat ze aan de slag met de film Without Blood. Dit jaar was het wat stiller rond de superster die maar al te vaak haar boezem in de strijd gooide op Insta.

#5. Boezem van Kaylyn Slevin knalt bijna uit haar shirtje
Ze is niet vaker op Hollywood-producties te zien is, en met rollen in onder meer The Incybers, Bones, Video Game Reunion en Shake It Up heeft ze weinig indruk weten te maken. Des te meer indruk wist ze te maken met deze foto op Instagram.

Bekijk de afbeeldingEmily Ratajkowski heeft haar zinnen op iets gezet?
Emily Ratajkowski valt voor DC-acteur met "enorm geslachtsdeel"

Bekijk de afbeeldingNederlandse Emma Deckers op Insta!
Emma Deckers toont haar strakke lijf op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair