Actrice Isla Fisher ziet er weer prachtig uit in haar witte jurkje op Insta-foto's

Actrice Isla Fisher ziet er weer prachtig uit in haar witte jurkje op Insta-foto's

Sinds haar eerste films lijkt zij geen dag ouder geworden

Isla Fisher ziet er prachtig uit in een wit jurkje, maar vraagt zich af waar haar nek is gebleven. Maar ... kijkt er wel iemand naar haar nek?

Het regent reacties op onderstaand berichtje van de actrice uit Godmothered. Helena Christensen, Emily Ratajkowski en Rita Ora en anderen plaatsen hartjes en zeggen dat zij nog niet aan haar nek gedacht hadden tot zij dat zei. Ze ziet er dan ook fantastisch uit in de nauwsluitende japon.

Gezinsleven
Isla Fisher is al jaren samen met de acteur Sacha Baron Cohen en is moeder van 3 kinderen. Zij is intussen 46 jaar, maar dat zou je niet zeggen. Sinds haar eerste films lijkt zij geen dag ouder geworden. Naast actrice is zij ook auteur met verschillende bestsellers op haar naam. Thuis wordt dan ook veel gelezen.

Zij vertelt: "Het voordeel van acteren is dat er veel stemmetjes gedaan kunnen worden bij verhaaltjes als de kinderen naar bed gaan. Ik probeer mijn fantasie te gebruiken. Het mooie is, dat er vaak mooie lessen en discussies uit die verhalen komen."

Het artikel in de Daily Mail, met foto's van vroeger en haar partner, staat hier. De foto op haar Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair