Het avontuur van Dwayne Johnson als Black Adam is officieel afgelopen (voor nu)

Het avontuur van Dwayne Johnson als Black Adam is officieel afgelopen (voor nu)

Een toekomstig optreden wordt niet uitgesloten, maar zal nog even op zich laten wachten.

Het avontuur van Dwayne Johnson als Black Adam in het DC-universum zit er voorlopig op. Dat laat de acteur weten in een statement op social media.

Ruim vijftien jaar werkte Johnson aan het realiseren van zijn passieproject Black Adam. In oktober donderde de bekende anti-held van DC de bioscopen binnen, maar daar werd hij helaas niet het succes waar de acteur op gehoopt had. De kans op een vervolgfilm leek daardoor al klein, maar Johnson bleef desondanks hoopvol.

Nieuw DC-universum
Zoals iedereen inmiddels weet, wordt het DC-universum - bekend van helden als Superman en Wonder Woman - op dit moment opnieuw van de grond af aan opgebouwd door Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn en Hollywoodproducent Peter Safran. Zij zijn de nieuwe bazen van DC Studios en komen binnenkort met hun plannen voor de franchise.

Daarin lijkt voorlopig geen plaats voor Johnsons Black Adam. "Ik heb contact gehad met James en hij heeft me verteld dat Black Adam geen onderdeel uit zal maken van het eerste nieuwe hoofdstuk van DC", schrijft de acteur. Wel blijft de deur openstaan voor een eventuele samenwerking in een latere fase.

The Rock vervolgt: "James en ik kennen elkaar al jaren en ondersteunen elkaar in het behalen van succes. Daar is niets in veranderd. Ik hoop altijd dat de films van DC (en Marvel) kaskrakers worden".



NieuwsFilm

meest populair