Nieuwe 'Pirates of the Caribbean'-film met jonge cast in de maak en komt sneller dan je denkt

Nieuwe 'Pirates of the Caribbean'-film met jonge cast in de maak en komt sneller dan je denkt

De film komt eerder uit dan de 'Pirates'-film met Margot Robbie

De Pirates of the Caribbean-franchise ligt nu al een tijdje stil. Dit kwam natuurlijk voornamelijk rondom het gedoe met Johnny Depp en Amber Heard, maar ook de andere projecten zoals de film met Margot Robbie lijken ook eeuwig te duren. Producent Jerry Bruckheimer heeft in een interview onthuld dat er nog een andere 'Pirates'-film in de maak is die we sneller kunnen verwachten dan we denken.

Jonge cast
Bruckheimer vertelde het volgende nadat The Hollywood Reporter vroeg over de moeilijkheden van het maken van de volgende 'Pirates'-film: "Oh God, ze zijn allemaal moeilijk. Ik denk dat we daar nu ook heel dicht bij komen."

"We hebben een heel goed script. We hebben er twee ontwikkeld - die met Margot Robbie en een met een jongere cast. De film met Margot Robbie heeft wat meer werk nodig. De jongere cast is dichtbij. Hopelijk krijgen we ze allebei."

Johnny Depp terug?
Bruckheimer had het volgende te zeggen over een potentiële terugkeer van Johnny Depp als Jack Sparrow: "Je zou het ze [Disney] moeten vragen. Ik kan die vraag niet beantwoorden. Ik weet het echt niet. Ik zou hem graag in de film hebben."

"Hij is een vriend, een geweldige acteur en het is jammer dat persoonlijke levens sluipen in alles wat we doen."

Een exacte releasedatum of verdere details over de cast is nog niet bekend, maar volgens Bruckheimer is deze nieuwe 'Pirates-film de eerstvolgende die we kunnen verwachten in de filmreeks.



NieuwsFilm

meest populair