Waar is Shia LaBeoufs Mutt in 'Indiana Jones 5' en komt hij hier in voor?

Waar is Shia LaBeoufs Mutt in 'Indiana Jones 5' en komt hij hier in voor?

Regisseur James Mangold zal een antwoord geven op die vraag.

Harrison Ford keert nog een laatste keer terug als de iconische Indiana Jones, maar dan zit zijn avontuur er toch echt op. Heel erg gek is dit niet, want Ford is inmiddels alweer 80 jaar oud. Een tijdje leek het erop dat Shia LaBeouf het stokje van hem zou overnemen, maar komt het ook zover?

Het antwoord is nee. LaBeouf kroop voor Kingdom of the Crystal Skull in de huid van Mutt, maar dit personage keert niet terug voor het vijfde deel. Heel erg gek is dit niet. Niet alleen werd de film niet al te best onthaald, voornamelijk Mutt was niet erg geliefd bij de fans.

Wel en niet
Voor deze reden keert Mutt nie terug voor het vervolg, Dial of Destiny. Wel zullen we erachter komen waar hij is en hoe het met hem gaat. Tijdens een interview met Entertainement Weekly zei regisseur James Mangold het volgende.

"LaBeouf en zijn personage zullen niet in 'Dial of Destiny' te zien zijn, maar ik beloof jullie dat jullie erachter zullen komen wat er is gebeud. Meer kan ik er op dit moment niet over zeggen".

Familie
Ondanks het feit dat Mutt de zoon van Indy is, hoeven de nodige fans hem waarschijnlijk niet meer te zien. Ook lijkt de kans tamelijk klein dat LaBeouf hier zelf zin in had, want de acteur haalde al eerder uit naar Spielberg en de laatste Indiana Jones-film.

Het nieuwe personage Helena (gespeeld door Phoebe Waller-Bridge), eveneens familie van Indy, zal hem naar alle waarschijnlijkheid vervangen. Bekijk de laatste trailer nogmaals onder.



NieuwsFilm

meest populair