Kippenvel: dit is de gekste stunt van Tom Cruise voor de 'Mission: Impossible'-franchise

Kippenvel: dit is de gekste stunt van Tom Cruise voor de 'Mission: Impossible'-franchise

Doodeng, maar de acteur vindt het geweldig.

Sommige mensen vinden het al eng om in een reuzenrad te stappen, maar het woord eng kent Tom Cruise niet. De 60-jarige waaghals doet nog steeds al zijn stunts zelf en gaat voor de nieuwe Mission Impossible-film zelfs verder dan ooit tevoren.

Cruise speelt natuurlijk weer de hoofdrol in het nieuwe hoofdstuk, Dead Reckoning: Part 1. Ook is het vanzelfsprekend dat de acteur wederom al zijn eigen stunts doet, zelfs als betekent dit dat hij een diep ravijn inrijdt op een motor.

Ongelofelijk
De acteur heeft al de nodige knettergekke stunts uitgevoerd. Of hij nu een torenhoge wolkenkrabber opklautert of minuten lang onder water zijn adem in moet houden, hij kan het allemaal. Op een motor een afrond in kneuren is dus een makkie voor Cruise, zelfs als dit 6 keer moet gebeuren.

Hoewel het er allemaal gigantisch indrukwekkend uitziet, vergde deze scène, die natuurlijk ook in de blockbuster te zien zal zijn, enorm veel voorbereiding. Het moest dan natuurlijk ook tot in de puntjes gepland worden, want als er ook maar iets fout gaat kan het verschrikkelijk aflopen.

Plezier
Ondanks het feit dat er dus heel veel bij komt kijken, vindt Cruise het bijzonder leuk om te doen, want hij doet het allemaal met een glimlach. Bekijk de ongelofelijke stunt hieronder.



NieuwsFilm

meest populair