Jennifer Lopez wees een film af met Richard Gere

Jennifer Lopez wees een film af met Richard Gere

En meer andere weetjes

"Er zit een beetje van mij in alle personen die ik speel. Maar ik lijk het meest op Selena," zegt Jennifer Lopez. De wereldberoemde ster geeft net even andere weetjes dan normaal in een recent interview met Vogue.

Zo vertelt zij, dat haar man, Ben Affleck, haar het meest laat lachen tussen de filmopnamen door. En zo bekent zij het jammer te vinden dat zij een rol in Unfaithful (deze film is net verfilmd met Diane Lane en Richard Gere) afwees, en vindt zij El Cantante ondergewaardeerd. Ook bleek het oefenen voor de zeven minuten Super Bowl net zoveel werk te zijn, als het oefenen voor een heel concert van twee uur lang.

Research
Voor een rol doet de danseres, zangeres en actrice uitgebreid research naar hoe haar personage zou reageren en hoe haar bestaan uit zou zien. Het paaldansen van Ramona in de film Hustlers was de grootste uitdaging tot nu toe.

En als producer vindt zij het belangrijk te kijken naar de groep mensen die met elkaar samen moet werken. De chemie is wat telt. Ze is zichtbaar trots op haar afkomst, als zij vertelt dat zij haar productiemaatschappij Nuyorican Productions heeft genoemd. De naam komt, doordat zij uit Puerto Rico komt en opgroeide in New York.

"Ik zou willen dat ik liefde in de wereld nalaat. En dat mensen met een Latin achtergrond hetzelfde behandeld worden als anderen."

Meer mooie antwoorden op vragen over haar gezin, carrière, nalatenschap en kerst staan in het interview '73 vragen aan Jennifer Lopez' van Vogue op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair