3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, e.a. | Kijk direct
Een groep scholieren probeert uit verveling een oude videogame uit en belandt letterlijk in de wereld van die game. Daarin verschijnen ze als volwassen avatars en moeten ze - om ooit nog terug te kunnen keren - een magisch juweel vinden en brengen naar een jaguarstandbeeld dat midden in de jungle staat. Het blijkt een missie vol gevaar, spanning en tegenslagen.



Puss in Boots (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Miller | Cast: Antonio Banderas, Salma Hayek, Billy Bob Thornton, e.a. | Kijk direct
De Gelaarsde Kat groeide op als weeskitten en is nu een legendarische volksheld. Hij trekt met Humpty Dumpty, een jeugdvriend, en Kitty Poezelpootje, een mysterieuze straatkat, naar het land van de Reuzen op een zoektocht naar zijn grootste schat: de Gans met de Gouden Eieren. Onderweg worden ze gedwarsboomd door het schurkenkoppel Jack en Jill.



American Assassin (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Cuesta | Cast: Dylan O'Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, e.a. | Kijk direct
Na een tragische gebeurtenis, raakt het leven van de jonge Mitch Rapp in het slop. Later wordt hij gerekruteerd door de CIA. Hij belandt in het team van Stan Hurley, een veteraan die nu actief is in de strijd tegen het terrorisme. Ze krijgen de opdracht om een schijnbaar willekeurige golf van aanslagen te onderzoeken. Al snel stuiten ze op een patroon en de dreiging van een nieuwe werendoorlog.





Bekijk de afbeeldingMEER STREAMING
De 5 beste films van 2022 op Disney+


NieuwsFilm

meest populair