Brendan Fraser signeert op events Brendan-tatoeages - en tekent ook bij

Brendan Fraser signeert op events Brendan-tatoeages - en tekent ook bij

En herinnert zijn foute 'Airheads'-stagedive met Adam Sandler

Brendan Fraser maakt in meerdere opzichten een enorme comeback met de film The Whale. Op de allereerste première op het filmfestival in Venice ontving hij een minutenlange staande ovatie.

De ster loopt graag rond op events, zoals het stripboek-festival Comic Con. Hij vertelt: "Ik vind het fijn om mensen te ontmoeten die mij hebben geplaatst waar ik ben. Af en toe laten zij dan een tatoeage van mij zien. Ik teken dan een snorretje op hun tattoo. En signeer het. Dan kunnen ze dat weer bij laten werken."

Stagedive
In 1994 filmde hij de film Airheads met Adam Sandler en Steve Buscemi. Brendan herinnert zich haast elke filmdag nog, omdat hij net aan zijn filmcarrière begon: "Alles is in het begin van je carrière is zo leuk en vers, dat je alles nog onthoudt. Adam, Steve en ik deden bij dat bekende Die Hard-gebouw een stage dive. Die stunt liep fout bij Adam. Adam raakte zwaar geblesseerd, maar werkte gewoon door."

"Later keken we erop terug met: Dat was geen beste beslissing. We hadden die stunts aan de ervaren mensen op de set over moeten laten, of andere schoenen moeten aandoen. Precies zoals zij voorstelden. Maar wij wimpelden hen af. Dat zijn de dingen die gebeuren, als je nog jong en naïef bent en net start. Dan luister je nog niet."

Het interview bij Jimmy Kimmel Live bevat meer leuke weetjes en staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair