Emma Thompson is verschrikkelijk in nieuwe Netflix-film

Emma Thompson is verschrikkelijk in nieuwe Netflix-film

En geeft inzicht in het verdrietige moment van haar in 'Love Actually'

Emma Thompson speelt in Roald Dahl's Matilda the Musical een haaibaai. Zij vertelt in een interview dat het een afschuwelijk mens is: "Maar naast verschrikkelijk is Miss Trunchbull ook grappig. De karakters in Roald Dahl maken belachelijk slechte dingen mee. Maar overkomen hun angsten en hebben hoop. Daar draait het om."

Emma Thompson heeft een passie voor goede content voor kinderen. Het is deels ingegeven door haar eigen vader. Ze vindt dan ook: "Ik geloof niet dat kinderen onderdoen voor volwassenen. Ze hebben nog niet zo lang geleefd als de volwassenen, maar willen niet betutteld worden. Dat maakt het extra belangrijk om hen goede content te geven, zoals Nanny McPhee."

Verdrietig
Daarnaast geeft zij op verzoek inzicht in het verdrietige moment van haar in Love Actually. In de klassieker is zij intens verdrietig, als zij merkt dat haar man verliefd is op een ander. Toch breekt zij niet en gaat zij door met haar dagen.

Emma vertelt: "Het is iets waar elke vrouw zich in kan vinden. We mogen onze gevoelens onderdrukken, want er is niet altijd tijd voor. Als moeder moet er van alles gebeuren. Je kunt als vrouw niet altijd toegeven aan jouw emoties."

"Liefde kan vervagen, want het is een spier die je moet gebruiken. Je kunt liefde niet op de koop toe nemen. Je moet inzet tonen. En het niet alleen thuis, maar ook buiten uitdragen. Dat maakt de wereld gezonder. Eigenlijk moet het een onderdeel zijn van de gemeenschap en moet iedereen het uitdragen."

Het interview van Today met Hoda en Jenna staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair