Charmante Catherine Zeta-Jones is het liefst een gemene slechterik

Charmante Catherine Zeta-Jones is het liefst een gemene slechterik

'Ik ben dol op geschiedenis'

Ze speelt graag de slechterik, bekent Catherine Zeta-Jones aan Seth Meyers. Zo was zij een moordenares in Chicago en in Traffic handelde zij in drugs. Voor beide rollen viel zij in de filmprijzen.

De ster draagt een korte zwarte outfit met mantel. Het oogt heel charmant en toch ook slecht. Haar benen lijken extra lang. Het past bij de statement die de actrice maken wil: ze mag er zijn, live en op het scherm.

Geschiedenis
Voor de serie National Treasure: Edge of History van Disney+ loopt zij rond in een geraffineerde, blonde pruik. Ze vertelt met een lach: "Ik was net klaar met Morticia voor de serie Wednesday en ik wilde wat anders. Natuurlijk wilde ik weten of blondjes meer plezier hebben."

"Ik ben dol op geschiedenis. Mijn kinderen ook. Wij vinden National Treasure dan ook erg leuk. En het feit dat ik mee mocht spelen in een film dat draait om geschiedenis en schatten vond ik heerlijk. Mijn slechterik is niet altijd slecht overigens."

Matriarch
Ze houdt van haar werk, dat voor een interessant leven zorgt. Meewerken aan de serie Wednesday van Netflix vond zij een feestje. Zeker omdat zij Morticia fascinerend vindt als een matriarch.

"Het is een iconische serie en gaat al generaties mee. Neem daarbij een briljant iemand als Tim Burton en een geweldige cast en je hebt een mooie serie."



NieuwsFilm

meest populair