Zo ziet de mooie Eva Longoria er in het weekend uit

Zo ziet de mooie Eva Longoria er in het weekend uit

Ze ziet er alles behalve 'desperate' uit.

Eva Longoria werd wereldberoemd dankzij haar rol als Gabrielle Sollis in de serie Desperate Housewives. Sindsdien kreeg haar acteercarrière een flinke boost, maar ze is niet alleen een bekende actrice.

De 47-jarige schoonheid, eveneens bekend van o.a. The Sentinel en Over Her Dead Body, werkt eveneens als model. Zo werkt ze o.a. voor L'Oréal en New York & Co, maar dat valt ook wel te begrijpen waarom wanneer we naar de onderstaande foto kijken.

Kiekje
Longoria ziet er namelijk nog steeds beeldschoon uit. Ze deelt dan ook wel vaker kiekjes met haar 9 miljoen fans op Instagram. Nu was het weer raak. De actrice ging dit weekend blijkbaar stappen, want ze ziet er in het onderstaande plaatje behoorlijk opgedoft uit.



Binnen de korstte keren werd de foto, waarin Longoria een groen kleedje draagt en een glas alcohol vasthoudt, duizenden keren 'geliket'. Het gaat hier waarschijnlijk om haar eigen merk tequila, waar de actrice ook wel vaker reclame voor maakt. Ook dit kiekje, waarop ze poseert met de fles, mag er zijn.



Bekijk de afbeeldingRihanna in jurkje
Zwoele Rihanna toont haar lichaam in doorschijnend jurkje

Bekijk de afbeeldingMegan Fox en 'zichtbaar schaamhaar'
Megan Fox verklaart 'zichtbaar schaamhaar' op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair