'Wednesday'-actrice Jenna Ortega laat onvergetelijke indruk achter bij Jimmy Fallon-show

'Wednesday'-actrice Jenna Ortega laat onvergetelijke indruk achter bij Jimmy Fallon-show

Razend populair is zij intussen

Jenna Ortega laat niet alleen een onvergetelijke indruk achter bij haar interview in The Jimmy Fallon Show. Ook is de actrice uit Scream razend populair door haar personage in de Netflix-serie Wednesday.

Zij speelt een tweede keer in een Scream-film. De trailer waarin zij te zien is, brak op de eerste dag al records. Zelf vindt zij alle hype rond haar persoontje moeilijk te bevatten. Ze kiest de rollen die zij leuk vindt en doet gewoon haar werk in overleg met de regisseur.

Stoer en gothic
Bij het interview draagt zij een doorzichtige, zwarte jurk met een witte kraag. Met haar dik aangezette ogen en haar stoer gestylde haren lijkt zij op een zangeres van een gothic rockband. Jenna deelt foto's op haar Instagram hieronder.



Jenna vindt het geweldig om in horrorfilms te spelen. Ze straalt als zij vertelt: "Het is therapeutisch en erg leuk. Iedereen op de set is toegewijd en dol op het horrorgenre. We liggen vaak in een deuk, ook tijdens enge momenten die we moeten spelen."

Typecasting
Jenna is overigens niet bang voor typecasting, al zegt zij wel dat zij op de een of andere manier steeds wordt gevraagd voor horrorfilms. Nuchter zegt zij: "Er is iets met mijn gezicht. Mensen vinden het leuk mij te zien schrikken."

Alle hype rond haar figuurtje en haar acteerprestaties vindt zij moeilijk te geloven. Toch is zij bijzonder goed in het uitbeelden van haar personages. De dans van Wednesday zette zij zelf in elkaar in twee dagen tijd. Ze moest wel, want meer tijd had zij niet. Het zijn altijd drukke filmschema's.

Volgens haar deed zij maar wat, passend bij wat zij dacht dat haar karakter zou doen bij de tijdsgeest van toen. Haar dansje gaat viraal met sterren en fans die haar nadoen. Dat zegt meer dan genoeg over haar kwaliteiten.

Het interview bij The Jimmy Fallon Show staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair