Monica Bellucci verrast in doorschijnende kleding op magazinecover

Monica Bellucci verrast in doorschijnende kleding op magazinecover

Nog altijd een van de meest mooie vrouwen op aarde beschouwd

Monica Bellucci vraagt om gezien te worden op nieuwe cover 'Madame'. De nu 58-jarige actrice uit de James Bond-film Spectre wordt nog altijd als een van de meest mooie vrouwen op aarde beschouwd. Zij is op en top vrouw en wordt al jaren bejubeld vanwege haar rondingen.

De foto op de cover is stijlvol en toch prikkelend, zoals hieronder op haar Instagram te zien valt. Het Italiaanse supermodel draagt een zwarte pantalon. De goudkleurige top schijnt door en maakt het geheel sensueel zonder alles weg te geven. Monica heeft prachtige make-up en haar pose maakt het geheel af. Op de cover van het Duitse magazine zegt zij: "Feminisme is als ik mijn vrouwelijkheid voluit beleven kan."

Expositie
Monica Bellucci zei laatst in een interview, dat zij het helemaal prima vindt dat zij vrouwelijke vormen heeft en nooit zo dun is geweest. Zij is niet geobsedeerd door ouder worden en het behouden van haar figuur. Al dat fanatieke hoeft niet van haar. Ze waardeert een training als pilates, en eten als pasta en wijn.

Foto's van het knappe model zijn ook te zien bij een nieuwe expositie in Milaan van de Italiaanse fotograaf Gian Paolo Barbieri. Een van de meest belangrijke foto's is een opzienbarende foto van Monica. Zij poseert naakt in water voor Dolce & Gabbana. Het geheel is creatief, kunstig en extreem vrouwelijk.

Een andere, opvallende foto voor diezelfde reclamecampagne is een foto in een doorzichtige jurk zonder lingerie, terwijl Monica een sigaar in haar mond heeft. De Daily Mail toont de foto's hier. De foto op haar Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair