Demi Moore en Bruce Willis vieren kerst samen

Demi Moore en Bruce Willis vieren kerst samen

Met hun samengesteld gezin

Demi Moore plaatste de leukste familiefoto online op haar Instagram. Zij en haar ex-man, Bruce Willis, vieren kerst samen met hun kinderen. Het mooie is, dat ook zijn jongste kinderen en zijn huidige vrouw erbij zijn.

Toen Bruce Willis en Demi Moore hun scheiding bekend maakten, zeiden zij ook dat zij samen voor hun dochters zouden blijven zorgen. Ook toen Bruce jaren geleden trouwde met Emma Heming bleef dat goed gaan. De twee jongste dochters uit die nieuwe relatie werden blij begroet door zijn oudere dochters. Ze zijn een fijn samengesteld gezin.

De actrice uit The Unbearable Weight of Massive Talent schrijft dan ook: "We zijn familie! Wij komen in de sfeer van de feestdagen."

Kerstsfeer
Op de eerste foto staan Emma en Demi naast Bruce. De vijf dochters staan naast Bruce met een kerstboom achter hen. Op de volgende foto zitten zij aan tafel. Emma houdt de hand van Bruce vast, terwijl beiden genieten van het gezelschap.

Op de derde foto glundert een dochter van Demi en Bruce tussen hen in. Bruce houdt een klein hondje vast, het troeteldiertje van Demi. Op de vierde foto van Demi staan twee van hun hondjes.

Bruce Willis maakte eerder dit jaar bekend dat hij met pensioen gaat, omdat hij ziek is en teksten niet goed meer kan onthouden. Hij is niet aanwezig op zijn social media. Het is daarom extra fijn dat iemand om hem heen laat zien, dat het goed gaat met hem.



NieuwsFilm

meest populair