Sony kondigt een gloednieuwe 'Spider-Man'-film aan

Sony kondigt een gloednieuwe 'Spider-Man'-film aan

Maar zonder Spider-Man...

Sony heeft een nieuwe film aangekondigd over een schurk uit de wereld van Spider-Man: Hypno-Hustler. Ook heeft de studio weer een grote naam weten te verbinden aan dit project, namelijk niemand minder dan acteur en muzikant Donald Glover (The Lion King). Dat meldt The Hollywood Reporter.

Bekijk de afbeelding
Hypno-Hustler is niet echt een bekende tegenstander van de spinnenman. Maar Glover zou vooral geïnteresseerd zijn in het personage vanwege de muzikale aspecten.

De schurk heeft namelijk de kracht om mensen te hypnotiseren met zijn gitaar. Het script wordt geschreven door Myles Murphy (ja, de zoon van).

Eigen filmuniversum
Sony, die de filmrechten bezit van Marvel-held Spider-Man en gerelateerde personages, werkt hard aan het uitbouwen van zijn eigen universum. Eerder verschenen er films over Venom en Morbius.

Volgend jaar verschijnt er een film over Kraven the Hunter. Een jaar later moeten El Muerto en Madame Web verschijnen.

Nieuwe rol
Eerder was Glover te zien in Spider-Man: Homecoming (2017) als de straatcrimineel Aaron Davis.



Fans van de stripboeken zullen deze naam ongetwijfeld kennen: hij is de oom van Miles Morales, een ander bekend personage dat gebeten is door een radioactieve spin en daardoor superkrachten heeft ontwikkeld. Davis is tevens superschurk de Prowler.

Deze verhaallijn was eerder te zien in de animatietopper Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018). Het is niet bekend waarom Sony en Marvel de verhaallijn van Glover in de Spider-Man-speelfilm niet verder hebben opgepakt.

NieuwsFilm

meest populair